This website uses cookies. Click here for more information.
  • *
  1. Privacyverklaring

    Privacy verklaring Nordic Walking Breda 25 mei 2018

    Verwerking van persoonsgegevens van ( aspirant) leden:


    Persoonsgegevens van leden en aspirant-leden  worden verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

    • Administratieve doeleinden, het op peil hebben en houden hiervan.
    • Bijzondere persoonsgegevens met betrekking tot gezondheid en medische informatie.
    • Nieuwsbrieven.


    Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Nordic Walking Breda  de volgende persoonsgegevens van u vragen:


      - Voornaam;
      - Tussenvoegsel;
      - Achternaam;
      - Adres;
      - Telefoonnummer;
      - E-mailadres
      - Informatie over de gezondheid


    Uw persoonsgegevens worden door Nordic walking Breda opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) gedurende uw lidmaatschap tot twee jaar na beëindiging ervan.


    Beveiliging:

    Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

    • Alle personen die namens  Nordic Walking Breda  van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
    • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
    • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
    • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.


    Rechten omtrent uw gegevens

    • U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf.
    • Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.


    Klachten

    Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

     

    Uw bijzondere persoonsgegevens:

    Deze worden beheerd door de Nordic Walking instructeurs onder eindverantwoording van de voorzitter van NWBreda. Inzage hierin hebben alle begeleiders van de wandelgroepen, die een geheimhouding verklaring hebben ondertekend.


    Vragen:
    Als u naar aanleiding van ons Privacy verklaring nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

    Contactgegevens
    Nordic Walking Breda, secretariaat
    Lovensdijkstraat 11 G62
    4818 AJ
    Breda
    info@nwbreda.nl

  1. Onze locatie

    *

    Nordic Walking Breda start met de wandelingen in het Mastbos bij de parkeerplaats van Restaurant de Boschwachter. Graag een kwartier vóór vertrek aanwezig zijn op Huisdreef 4 te Breda.

    Wandeltijden

    Ma 13.30 - 14.30
    Di 13.30 - 14.30
    Wo 09.00 - 10.30
      09.30 - 10.30
      11.00 - 12.00
    Do 09.30 - 10.30

    Veel wandelaars gaan na de wandeling gezamenlijk nog een kop koffie of thee drinken. Gezellig en ontspannen.

Nieuws

NSONFIBNWUINWA

Copyright © 2019 Stichting Nordic Walking Breda      |     Ontwikkeld door SatDesign